Amit tudni kell

Tudnivalók

Számomra elsődleges szempont az egészséged, ezért Alexandra Exclusive csúcsminőségű tetoválógéppel és a legjobb minőségű pigmentekkel dolgozom. Szenvedéllyel végzem a munkámat, amelyben rendszeresen továbbképzem magam. Ismerem és alkalmazom a legújabb technikákat, figyelem a trendeket és azok változásait, így minden elképzelést meg tudok valósítani. A precizitás és a türelem számomra alapértékek. Minden kérdésedre válaszolok, és szakmai tanácsaimmal segítelek a döntéshozatalban. Akár kombinálhatjuk is a különböző technikákat, hogy a végeredmény a lehető legszebb legyen!

Amennyiben sminktetoválást tervezel, kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbiakat:

 • A tetoválás időpontjának tervezésekor érdemes számolnod azzal, hogy a tetovált terület 1-2 napig duzzadt lesz, és a tetoválás ekkor még sötétebb színű, mint gyógyulás után.
 • A szín kiválasztásakor fontos tudnod, hogy az üvegcsében a pigmentek erősebb színűnek tűnnek, mint a gyógyult bőrben. Természetesen szakszerű tanácsaimmal segítelek majd az igényeidnek megfelelő árnyalat megtalálásában.
 • Amennyiben eldöntötted, hogy elkészítteted a sminktetoválásod, akkor először egy részletes konzultáció során megbeszéljük az elképzeléseidet, kiválasztjuk a megfelelő színt, formát, vonalat. Bátran tedd fel minden kérdésedet, valamennyit meg fogom válaszolni! A tervezésnél a kulcsszavak a türelem és a precizitás, így lehet majd a végeredmény is tökéletes.
 • Pigmentálás előtt a megbeszéltek alapján elvégzem az előrajzolást, és ezt nem törlöm le a tetoválás alatt sem annak érdekében, hogy pontosan azt lásd majd a tükörben, amit előre megterveztünk.
 • A tetoválás helyén egy vékony var keletkezik, amely pár nap alatt magától leválik. Kérlek, hogy ezt ne piszkáld, ne szedd le, ne vakard!
 • Minden tetoválás után korrekcióra van szükség. Ezt legkorábban 6 hét, legkésőbb 3 hónap elteltével el kell végezni, hogy megelőzzük a színfakulást, az egyenetlenségeket. A korrekció révén érjük majd el a kívánt végeredményt, illetve megnöveljük a tetoválás élettartamát.
 • A tetoválást követő két héten belül kifejezetten kerülendő a szolárium, a szauna és az uszoda.
 • A bőr az évek múlásával folyamatos megújulási folyamaton megy keresztül. Ennek következménye a tetoválás  halványodása. A tetoválás a bőrtípustól és attól függően is halványodhat, hogy milyen sűrűn éri napsugárzás.
A tetoválás alkalmával mindent elkövetek annak érdekében, hogy otthonosan, kényelmesen érezd magad. Kávéval, teával, süteménnyel várlak. Ha szeretnéd, bekapcsolhatunk egy kellemes, relaxációs zenét. A WIFI is rendelkezésedre áll.
A szalont úgy alakítottam ki, hogy tükrözze az eleganciát, a minőséget, de mégis otthonos legyen, és minden tekintetben a vendégeim kényelmét szolgálja.

A szemöldök-tetoválás menetéről:

Kérlek, hogy előzetesen, email-ben küldj egy jó minőségű, szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.

A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb szemöldök-tetoválási technikát, formát és színt.

Szemöldök színskála

A szemöldök színskálával segítek a vendégeimnek kiválasztani az arcukhoz leginkább illő árnyalatot. Ez az eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy a vendégeknek jobban meg tudjam mutatni a színek közötti különbségeket és azt, hogy világos, természetes színek is rendelkezésre állnak. Fontos szempont, hogy ha szálazást készítünk, akkor érdemes egy árnyalattal sötétebb, ha klasszikus satírozást, akkor pedig egy árnyalattal világosabb színt választani.

Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

A szemhéjtetoválás menetéről:

A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb technikát, formát és színt.

Háromféle pigment közül lehet választani:
 1. Alexandra pigmentekkel,
 2. Li pigmentekkel és
 3. Color in derm pigmentekkel,

dolgozom.

Szemhéj pigment színek

Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

Az ajaktetoválás menetéről:

Kérlek, hogy előzetesen, email-ben küldj egy szemből készült fotót az arcodról. Erre azért van szükség, hogy előre fel tudjak készülni a konzultációra.

A konzultáció alkalmával átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet, segítek kiválasztani a legelőnyösebb ajaktetoválási technikát, formát és színt.

Ajak pigment színek

Nagyon sokféle pigment szín közül választhatsz. Ezek a termékek a minőségi követelményeknek maximálisan eleget tesznek, amire a gyártó garanciát vállal. Kizárólag bevizsgált termékeket használok.

A konzultáció alkalmával kiválasztott technika (tetoválás) előkészítése:

Mire megérkezel a szalonba, az eszközöket előkészítem, fertőtlenítem. Minden alkalommal új, bontatlan csomagolású tűt használok annak érdekében, hogy elkerüljük a fertőzést. Mikor elhelyezkedtél a kényelmes ágyon, a bőrödet is lefertőtlenítem. Mind a két oldalon precízen előrajzolom a formát. A tetoválás megkezdése előtt a legjobb minőségű érzéstelenítőket használom, melyek gyorsan beszívódnak. Az érzéstelenítéssel arra törekszem, hogy a tetoválás a legkevésbé legyen kellemetlen! A tetoválógép segítségével a megrajzolt formát követve végzem a pigmentálást.  Az eljárás körülbelül 2 órát fog igénybe venni. Ezután következik az utókezelés.

Bekenem a friss tetoválást az utóápoló krémmel. Elmondom, hogy milyen ápolást kell otthon elvégezned, majd megbeszéljük a korrekció időpontját.