Szemhéj tetoválás

A szemhéj tetoválás olyan döntés, amely hosszú időre megoldja a sminkelés napi problémáit. A szemceruza állandó használatát teljes egészében el lehet felejteni. Biztosítja az állandó kifogástalan megjelenést, kiemeli a szem szép formáját. A kifogástalan megjelenéssel az önbizalom is növelhető. Nem mindenki ismeri a sminkelés technikáit, sokan nem tudják, mi is áll számukra, arcukhoz a legjobban. Egy-egy alkalommal fel kell keresnünk smink szakembert, aki gyönyörű alkalmi sminket készít számunkra. Miért ne lehetne ez állandó? Aki a szemhéj tetoválás mellett dönt, éjjel-nappal tökéletes sminkben tündököl.

"A szem a lélek tükre!"

A szem kiemelésére, különböző smink technikákat alkalmazunk. A legelső általában a szemceruza vagy tus. Általában akik sminkelik magukat, ha másra már nincs idejük, ezt azért megteszik.
Kontúrvonal felső szemhéjra (normál)A legtermészetesebb kontúrvonal felső szemhéjra a „szempillasűrítéses” tetoválási technika. Ebben az esetben a szempillák tövébe tetoválunk. Optikailag már ez a módszer is kiemeli a szemet. Harmóniát, bájt költsönöz használójának. Ez az eljárás nagyon sokat segít azoknak a hölgyeknek, akiknek ritkás szempillájuk van.
Kontúrvonal felső szemhéjra (vastag)A klasszikus kontúrvonal. Ilyen esetben egy vonalat tetoválunk, ami lehet vékony, de akár vastag is, lehet akár olyan, mintha tússal húztuk volna ki. Ilyenkor egy nagyon pontos, precíz vonal készül, ez maximálisan kiemeli a szemformát. Általában fekete színeket választanak a vendégek, de készíthető akár barna színben is. Tudni kell, hogy a fekete szín, az évek múlásával kevésbé kopik.
Kontúrvonal alsó szemhéjraEbben az esetben is „szempillasűrítéses” módszert alkalmazunk, amikor alsó szempillák vonalában, a szempillák közé tetoválunk.
Butterfly színes szemhéjtetoválásA mutatós szemhéj tetoválás, azaz pigmentálás több színből készül. Lényege, hogy különlegessé, egyedivé tegye a megjelenést. Különleges színeket használva, megalkothatjuk a tökéletes, állandó minőséget. Árnyalatokban gazdag, trendi látványt képez. A Butterfly szemhéj tetoválás előnye, hogy nem kell állandóan azzal foglalkozni, hogy milyenre sikerült a sminkünk, hisz a nap 24 órájában a megjelenés tökéletes. „Mottóm, hogy minden hölgy legyen gyönyörű!” Ebben örömmel segítek mindenkinek!
Füstös szemhéjtetoválás Azok a gyönyörű füstös szemek! Manapság egyre divatosabbá vált a füstös szem smink tetoválás. Ez nem meglepő, hisz viselője igazán különlegesnek érezheti magát. Aki a füstös szemhéj tetoválást választja az gondoskodik arról, hogy kiemelje szemformáját és a szem színét. A füstös szemhéj tetoválásnál a szemhéjvonal feletti kisebb-nagyobb területét és a szemek külső sarkait különböző sötét színekkel elsatírozzuk, tetováljuk. Színváltoztatásával, konturjával emeljük ki a szem formáját.

Kérj időpontot!

Add meg a neved, email címed, esetleg a telefonszámod, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.