Miért én?

Mottóm:

„Legyél Te is még gyönyörűbb!”

Miért érdemes engem választani?

 

Már gyermekkorom óta foglalkoztat az emberi szépség, legyen az külső vagy belső. Ennek megfelelően a mai napig szeretek tökéletesen megjelenni, nagy hangsúlyt fektetek az ápoltságra, és örömmel segítek ebben másoknak is.

Mindig is tetszettek a tetoválómesterek munkái, és mikor az első sminktetoválást készíttettem magamnak, akkor már tudtam, hogy ez a szakma tökéletes lesz számomra, mert megtestesíti mindazt a szépséget, igényességet, művészetet, amit mindig is követendőnek tartottam. Senki nem tudott eltántorítani az álmom megvalósításától. Minden tudásomat, tapasztalatomat latba vetem annak érdekében, hogy vendégeimnek átadhassam mindazt, amit képviselek. Nyitott vagyok az újdonságokra, nyomon követem a trendeket, és rendszeresen továbbképzem magam annak érdekében, hogy a szakmai tudásomat folyamatosan fejlesszem.

A minőség és a szépség kapcsolata

Annak érdekében, hogy minőségi sminktetoválásokat tudjunk készíteni, komoly szakmai felkészültségre, eszközökre és alapanyagokra van szükség. Megfelelő minőségű sminktetoválást nem lehet elkészíteni testtetoválásra szánt készülékekkel. A tetoválás e két ága egymástól eltérő szakmai felkészültséget igényel.

Mikor eldöntöttem, hogy megveszem a sminktetováló készülékemet, számos lehetőség közül választhattam. A célom az volt, hogy minden szempontból a legprofesszionálisabb gépet szerezzem be. Így esett a választásom az Alexandra Exclusive Sminktetováló gépre. Ebben a gépben ötvöződnek a modulos és tűcsúcsos gépek előnyei. Emellett hihetetlen finom a tűmozgás, érezhetően kisebb traumát okoz a bőrnek, és gyorsabb a gyógyulás. A gép lehetőséget ad anti-aging bőrregenerálásra és a célzott hatóanyag-bevitelre is. A tűcsúcsnak köszönhetően pedig valóban precíz munkát lehet vele végezni. Azért vásároltam meg ezt az eszközt, mert úgy gondoltam, hogy ez lehetővé teszi számomra a professzionális munkavégzést, a vendég számára pedig a tökéletes végeredményt.

A pigmentek kiválasztása

A pigmentek kiválasztása során is arra törekedtem, hogy azok minden tekintetben  eleget tegyenek a minőségi követelményeknek.

A következő szempontokat vettem figyelembe:

♥ bőrbarát összetételűek legyenek,
♥  a pigmentek a szemöldök-tetoválásnál ne vörösödjenek ki,
♥ kiválóan alkalmasak legyenek a Microblading technikához,
♥ hosszan tartó színhatást biztosítsanak,
♥ élethű legyen a színek hatása.

Divat és a trendek

A legújabb technikákkal szinte csodákat lehet művelni, különösen, ha azok kiválasztásakor és alkalmazásakor igazodunk a vendég személyiségéhez, egyedi karakterisztikáihoz. E téren nagyon fontos a pigment színek körültekintő alkalmazása is, ezért széles választékkal kínálok lehetőséget a tökéletes árnyalatok kiválasztásához.  Régi tusvonaladat egy trendibb, füstös szemhéjtetoválásra is át tudom alakítani. Rendkívül látványos és természetes hatás érhető el az ajkak tetoválása terén is. Az ajkak formáját úgy alakítom ki, hogy az összhangban legyen az arc alakjával. Ha elvékonyodott vagy fakó a színe, a tetoválás során módosítani tudom az ajkak teltségét, élénk színt tudok varázsolni nekik, vagy ha úgy szeretnéd, természetes hatású tetoválást is készíthetek.

Sok éves tapasztalattal, a legújabb technikákkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal
és sok szeretettel várlak a szalonomban!

A szalon kialakítása

Az évek során nemcsak arra törekedtem, hogy folyamatos továbbképzésekkel biztosítsam a tudásom naprakészségét, hanem kiemelt figyelmet fordítottam a szalonom kialakítására is. Fontos számomra, hogy miközben a vonásaid még gyönyörűbbé tételén dolgozom, egyúttal igényes, exkluzív, világos környezetet teremtsek a számodra. Nagy hangsúlyt fektetek a precíz munkavégzésre, amit már az első pillanattól érezhetsz. Frissítővel, teával, kávéval, aprósüteménnyel várlak.
Mivel több órát töltünk együtt, szeretném, hogy a lehető legjobban érezd magad nálam. A szalon igényességével is igyekszem fokozni Vendégeim elégedettségét.

Azután sem engedem el a Vendégeim kezét, hogy elkészült a sminktetoválás. Mindent megteszek annak érdekében, hogy akik már egyszer jártak nálam, szívesen jöjjenek vissza, akár szépség-tanácsadásra is.

“Legyél Te is még gyönyörűbb!”