Prémium nap

Prémium nap

Ez a nap csak rólad szól! Legyen ez a Te napod!

A Vamberszki szalon exkluzív ajándékutalványa egy egész napos szolgáltatásra szól, melynek keretében kizárólag a kedves vendéggel, az ő elképzeléseivel, igényeivel foglalkozom, miközben kellemes környezetben, barátságos hangulatban elkészítem neki a személyiségéhez legjobban illő tartós sminket. A nap folyamán a vendéggel együtt megtervezzük a számára leginkább megfelelő szemöldök-, szemhéj- és ajaktetoválást, és azokat az ő ritmusához, kéréseihez maximálisan alkalmazkodva készítem el. Az ajánlat keretében továbbá biztosítunk egy ízletes ebédet. A helyszín pedig az elegáns, minden igényt kielégítő Vamberszki szalon. Mi is lehetne szebb ajándék szeretted számára, mint ez a lehetőség? Hiszen a tartós sminknek köszönhetően a Hölgyek időt takaríthatnak meg a reggeli készülődés során, nem kell többet aggódniuk a sminkjük elkenődése miatt, és minden pillanatban még gyönyörűbbek lehetnek!

Sok szeretettel állok szíves rendelkezésedre!

Prémium nap! Legyen ez a Te napod!

Aki a “Prémium csomagot” választja, az azt jelenti, hogy teljes egészében gyönyörűvé teszem az egész arcát. A csomagba beletartozik egy szemöldök-tetoválás, egy szemhéj tetoválás, és egy ajaktetoválás.

Ajándék a “Prémium nap” mellé!

Amennyiben ezt a napot magadra szánod, a Vamberszki szalon megajándékoz egy kuponnal.

Lépj velem kapcsolatba!

Érdemes felvenni velem a kapcsolatot, hisz nem csak a SMINKTETOVÁLÁS-ról kapsz bő információt, hanem megtudhatod, hogy számodra mi a legmegfelelőbb, hogy megjelenésed tükrözze az igazi szépségedet!

Kérj konzultációt!

Nincs annál fontosabb, mint a szép megjelenés, a gyönyörű arc.