Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválás

A szemhéjtetoválást szívből ajánlom minden hölgynek, aki szeretne reggelente időt spórolni a sminkeléssel, akinek hajlamos a szeme a könnyezésre, illetve, akit zavar, hogy napközben elmaszatolódik a szemceruzával vagy szemhéjtussal reggel gondosan meghúzott vonal a szemhéján. A szem kontúrozása a női smink egyik alapvető eleme, hiszen ezzel hangsúlyozható, optikailag növelhető a szem, és ezáltal az önbizalom is.
Nem mindenki ismeri a sminkelési technikákat, sokan bizonytalanok abban, hogy mi is illik az arcukhoz a legjobban. Különleges alkalmakkor szakemberhez fordulunk, aki gyönyörű sminket varázsol számunkra. De miért ne lehetne a megjelenésünk a nap minden percében ápolt? A szemhéjtetoválás révén éjjel-nappal ragyogó lehetsz.

“A szem a lélek tükre!”

A szem kiemelésére, hangsúlyozására különböző sminktechnikákat, így például szemceruzát és tust alkalmazunk. Szemhéjtetoválással ezek tartósan helyettesíthetőek.

Kontúrvonal felső szemhéjra (normál)

A legtermészetesebb kontúrvonal felső szemhéjra a „szempilla-sűrítéses” tetoválási technika. Ebben az esetben a szempillák tövébe tetoválunk. Optikailag már ez a módszer is kiemeli a szemet, harmóniát, bájt kölcsönöz viselőjének. Ez az eljárás nagyon sokat segít azoknak a hölgyeknek, akiknek ritkás szempillájuk van. Bátran ajánlom fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, mert mindenki számára nagyon előnyös.

Kontúrvonal felső szemhéjra (vastag)

Amennyiben ezt választod, egy klasszikus kontúrvonalat tetoválunk, amely lehet vékony, de akár vastag is, és lehet akár olyan, mintha tussal húztuk volna ki. Ez a nagyon pontos, precíz vonal maximálisan kiemeli a szemformát. Általában a fekete színt választják a vendégek, de készíthető akár barna vagy szürke színben is. Fontos szempont lehet, hogy a fekete szín az évek múlásával kevésbé kopik.

Kontúrvonal alsó szemhéjra

Ebben az esetben is „szempilla-sűrítéses” módszert alkalmazunk, amikor alsó szempillák vonalában, a szempillák közé tetoválunk.

Butterfly színes szemhéjtetoválás

Nagyon kreatív, mutatós technika, melynek során nem csupán egy vonalat húzok, hanem a tetoválást magasabbra satírozom. Ez a szemhéjtetoválás rendkívül különlegessé, egyedivé teszi a megjelenést. Szép színeket használva megalkothatjuk az állandóan tökéletes, sminkelt hatást. Árnyalatokban gazdag, trendi látványt képez. A Butterfly szemhéjtetoválás előnye, hogy akár a szemhéjárnyalót is helyettesítheti. Mottóm: „Minden hölgy legyen még gyönyörűbb!” Ebben örömmel segítek mindenkinek!

Füstös szemhéjtetoválás

Azok a gyönyörű, füstös szemek! Manapság egyre divatosabbá válik a füstös szemhéj sminktetoválás. Ez nem meglepő, hisz viselője igazán különlegesnek érezheti magát. Ez a technika biztosítja, hogy hangsúlyt kapjon a szemformád és a szemed színe anélkül azonban, hogy az összhatás hivalkodó lenne. A szemhéjvonal feletti kisebb-nagyobb területet és a szemek külső sarkait különböző árnyalatokkal satírozom, tetoválom, de éles kontúrvonalat nem készítek.