Vendégeim véleményei

Vendégeim véleményei:

„Nagyon jól éreztem magam a szalonban. Jó érzés volt, hogy egész végig figyelmet és törődést kaptam. Fontos volt, hogy mindent megbeszéltünk, mindenről tudtam, követhettem, hogy pontosan mikor mi fog történni Velem. A kezdeti feszültséget egy nyugodt, kellemes érzés váltotta fel. Fantasztikusan sikerült a felső szemhéjam tetoválása. Fájdalommentes volt, kifejezetten jól éreztem magam, miközben elkészült a tetoválás. Ez az első ilyen élményem volt, de nem az utolsó. Mindenkinek azt ajánlom, hogy csak a Krisztit válassza, ha szeretne sminktetoválást, mert nála együtt van az elegáns, nyugodt környezet, a profizmus, mind tudásban, mind az általa használt eszközökben, minőségi alapanyagokban. Igényes üzlet, igényes szolgáltatás és egy fantasztikus EMBER, aki nagyon szereti, amit csinál, és ez nagyon érezhető volt, ahogy bánt Velem a két óra alatt. Magas színvonal elérhető áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt.”
Fehér Tímea

„Minőségi szolgáltatás, meseszép környezet és a csodálatos társasága Krisztának! Ezek jutnak eszembe, amikor arra gondolok, miért utazom Gödöllőről Halásztelekre minden alkalommal, amikor a szempillámat szeretném feltölteni! Maximálisan csak ajánlani tudom! A minőségi szolgáltatás alatt a legjobb alapanyagokat is értem, mert mindenből a legjobbra törekszik.”
Simkó Linda

„Nagyon jól érzem magam minden alkalommal. Imádom a munkádat, mert lelkiismeretesen csinálod minden alkalommal. Nem érzem azt, hogy egy újabb „szem” vagyok a sok közül.  Szíved-lelked van a munkádban. Nagyon örülök, hogy rád találtam.”
Fanni

„Mindig jól érzem magam Nálad. Igényes a munkád, minőségi anyagok és folyamatos fejlődés, a legújabb technikák elsajátítása jellemző. Kedves, tanult, jó szakember, igényes szalonban!”
Szilvi

„A szemöldökömet tetováltad. Érzéstelenítés nélkül. (Lidocain érzékeny vagyok) A sok pozitív élmény mellett eltörpült a tűszúrások miatti testi érzet. Bármikor újra eljönnék hozzád. Nem csupán a kisugárzásod vett le a lábamról, hanem a stabil, higgadt, szerény profizmusod is. Csak velem foglalkoztál. Kizárólag én voltam a figyelmed központja. Azt éreztem – és most már tudom is-, Te megadod az arcomnak a legtöbbet, és kihozod belőle a maximumot. Most végre szépnek érzem magam. Már rám fért. Ezt minden nő megérdemli.”
Barbara

„Kellemes környezetben, vidáman telnek a kezelések. Nagyon jól érzem magam minden alkalommal. Munkádat maximális precizitással, a tökéletességre törekedve végzed minden alkalommal, teljes körű felvilágosítást adva az általad végzett kezelésekről. Véleményem szerint igen magas szakmai tapasztalattal rendelkezel, ezért bízom abban, hogy jó kezekben vagyok.  Szívből ajánllak minden nőnek, aki egy igényes és szép környezetben szeretne szépülni egy olyan szakember kezei alatt, aki folyamatosan képezve magát igyekszik maximális odaadással és tudással szebbé tenni minden kedves vendégét!”
Kriszti

„Mintha otthon lennék, nagyon jó a társaság, gyönyörű a szalon, maximális minőséget kapok minden egyes alkalommal és természetesen boldogan és elégedetten távozok. Csak dicsérő szavakat tudok mondani, lelkes rajongód lettem, imádom a munkádat, a hozzáállásodat… Ha minőséget akar maximális hozzáértéssel egy jó környezetben, hozzád kell menni”
Melinda

„Nagyon jól éreztem magam, gyönyörű és barátságos a környezet. A munkáddal 100%-ban meg vagyok elégedve, nem is gondoltam volna, hogy ilyen szép lesz, és hogy ilyen jól fog állni. Csak ajánlani tudlak mindenkinek.”
Alexandra

„Kellemes környezet, nagyon pozitívan hatott rám. Figyelmes, kedves, türelmes, megfelelő szakmai gyakorlat. Tetováltatni voltam a Krisztánál. Kellemesen kialakított környezetben fogadja a vendégeit. Nagy türelemmel, odaadással, szakmai hozzáértéssel végzi a munkáját.”
Piros Katalin

„Szia Krisztina! Mindenki mondja, de jól nézek ki, s én büszkén elárulom a titkot, hogy egy kis tetoválás, pillázás teszi, no meg a megfelelő, tapasztalt szakemberválasztás. Köszönöm, hogy a teljes körű odafigyelésed, legújabb technikák és anyagok használatával így 60 után is jól érezhetem magam a bőrömben. Szívesen ajánlom ismerőseim körében, hogy nálad kezeltesse magát, mert nyugodt, esztétikus, higiénikus, relaxálós környezetben türelmes, megértő szakember segítségével szépülhetnek. Üdvözlettel: Vera”

„Nagyon barátságos, modern szalonban jártam, nagyon kedves, aranyos voltál, szívesen megyek máskor is! A munkádtól, megmondom őszintén, kellemesen csalódtam, féltem, hogy nehogy el legyen rontva, pont az ellenkezőjét kaptam, teljes mértékkel meg vagyok elégedve, ami meglepett, hogy minimális fajdalom volt egész idő alatt. Az ismerőseimnek bátran foglak ajánlani nyugodt szívvel! Nagyon köszönöm, hogy nálad lehettem.”
Bánkúti Katalin

„Nagyon hangulatos és szép Kriszti szalonja. Esküvői sminken voltunk nála lányommal, a sminkünk nagy sikert aratott az esküvőn. Szívből ajánlom mindenkinek Krisztit, kedves, szeretetreméltó személyiség, a szakmájában profi, mindig a tökéletességre törekszik, folyamatosan képzi magát, munkájában elkötelezett.”
Bicski Hajnalka

„A szalon kellemes hangulatú, „nyugalom szigete”, jó érzés fogott el, mikor beléptem. Barátságos fogadtatás és jó hangulat jellemezte az ott töltött időt. Krisztina szakmai felkészültsége, precíz munkája lenyűgöző. Minden kérdésemre választ kaptam, és munkája közben folyamatosan mondta a következő lépést. Végig figyelte, hogy minden rendben van, és érdeklődött, hogy éreztem magam. Ha valaki érdeklődne, csak azt tudnám mondani, tökéletes választás a szépüléshez. Szakmai felkészültsége kifogástalan. Kellemes környezet, jó hangulat.”
Füle Katalin